MotionCiser

Dr. ho’s motionciser, de masseur aan huis

Wanneer je eenmaal in het bezit bent van een Dr ho’s motionciser kun je niet meer zonder. Een heerlijk apparaat wat bestemd is om je voeten mee te masseren. Een motionciser biedt alleen maar gezondheidsvoordelen en wat ook heel prettig is…je hoeft voor een voetmassage de deur niet meer uit. De hoge snelheidsvibraties geven je spieren een ontspannen gevoel en stimuleert de bloedsomloop. De weldadige warmte die je op je afstandsbediening kunt instellen, geven je voeten een comfortabel, prettig gevoel.

Rusteloze benen

Heel veel mensen hebben last van rusteloze benen. Je benen laten een onbedwingbare onrust zien. Constant wil je je benen bewegen en heb je een vervelend tintelend gevoel. Op zich kan de aandoening geen kwaad maar de klachten zijn erg vervelend.

Het Restless Legs Syndroom, zoals deze aandoening ook wordt genoemd, kan voorkomen bij ziektes als diabetes, ziekte van Parkinson, aandoeningen van de schildklier, spataderen en vitaminetekorten. Sommige medicijnen kunnen deze klachten doen verergeren. Ook tijdens zwangerschap komen de Restless Legs voor.

Rusteloze benen kunnen niet genezen maar je kunt met een aantal aanpassingen het wel meer leefbaar maken. Zo is bewegen altijd goed, behalve ‘s avonds. Minder alcohol, koffie en minder lang staan en zitten. Compressiesokken en voetenbaden. En natuurlijk gebruik maken van de Dr ho’s motionciser.

De massage die je dan ervaart geven rusteloze benen weer rust. De vibratie werkt door van je voeten tot in je heupen.

Slechte bloedsomloop

Een slechte bloedsomloop bemerk je doordat, wanneer je wandelt, pijn krijgt in je kuiten, voeten, billen en dijbenen. Wanneer je 10 minuutjes stil gaat staan ebt de pijn weg(etalagebenen). Je ervaart nog meer pijn wanneer je een berg op wandelt.

De doorbloeding kan worden verbeterd door goed te bewegen. De bloedvaten zullen verwijden en het bloed stroom sneller door de aderen. Door microcirculatie kunnen dichtgeslibde bloedvaten voor een deel weer herstellen.

Voeding

Een aantal voedingsmiddelen kunnen er ook voor zorgen dat je bloedsomloop verbeterd. Eet regelmatig wat pure chocolade, sinaasappels, gemberwortel, knoflook en gojibessen.

Probeer om op de goede manier te zitten met je beide voeten naast elkaar en niet met je benen over elkaar heen geslagen. Al deze tips kunnen zorgen voor een betere bloedsomloop. Wil je goed voor je aderen zorgen, gebruik dan regelmatig de Dr ho’s motionciser. Je zult zien, dat mede door de warmtefunctie, de bloedsomloop gestimuleerd word. Ook het lymfestelsel zal mede daardoor beter functioneren.

Spierspanning

Een te hoge spierspanning kan ontstaan door verkeerd tillen, een valpartij, overbelasting door sport en zwaar lichamelijk werk. Te hoge spierspanning beïnvloed de flexibiliteit van het lichaam. De spieren voelen stijf en stram aan. Benen kunnen tintelingen krijgen en een verdoofd gevoel geven. Ook slapende ledematen zijn symptomen, die tijdens een te hoge spierspanning voorkomen.

Stresssituaties 

Wanneer iemand te veel stress ervaart kunnen spieren zich in het hele lichaam gaan aanspannen. Het bindweefsel gaat strakker om de spieren zitten en optimaal bewegen zit er niet meer in.

Ontspannen

Een te hoge spierspanning kan worden opgelost door spierverslappers te slikken. Hierdoor kunnen spierkrampen worden voorkomen. Het is echter veel beter om op een natuurlijke manier van spierspanning af te komen. Soms zijn het eenvoudige middelen zoals een warme douche of bad die voor verlichting zorgen. Probeer in ieder geval een goede zithouding aan te nemen achter je computer en sport gematigd intensief.

MotionCiser

Spieren zullen ontspannen door gebruik te maken van de Dr ho’s motionciser. Vooral bij spierspanningen is dit apparaat een prima middel om te ontspannen. Ook bij spanningen in bijvoorbeeld je bovenrug, is de Dr ho’s motionciser een prima hulp. De beenspieren zullen onspannen en verkwikken. Dit werkt door in heel het lichaam.

Te weinig beweging en ouderen

Vooral mensen die boven de 60 zijn bewegen veel te weinig. Dat is jammer want bij beweging kunnen veel klachten worden voorkomen en worden verholpen. Zwellingen en pijn kunnen echter een sta in de weg zijn, om nog is even lekker een wandeling te maken. Het gebruik van een MotionCiser kan deze problemen grotendeels verhelpen door regelmatig dit apparaat te gebruiken.

Wanneer een mens minder last heeft van pijn zal hij of zij sneller in staat zijn wat meer te gaan bewegen. De MotionCiser stimuleert de bloedsomloop en spieren van voeten tot heupen. Vochtophopingen zullen sneller verdwijnen. Met de warmtefunctie van 30 °C tot 50 °C en 10 vibratie-instellingen zullen gewrichten in voeten en enkels losser gaan aanvoelen. De weldadige warmte dringt diep door in kuiten en bovenbenen.

Een MotionCiser is een prima investering in jezelf en je gezondheid. Een voetmassage kan voor iedereen een heerlijke ontspanning geven. Jong of oud. Ook personen die gezond, jong en zonder pijn zijn, kunnen genieten van een MotionCiser. Voetmassage kan bijdragen aan een mentale en emotionele gezondheid. Je hoeft niet altijd pijn te hebben om te genieten van een voetmassageapparaat!