Life fitness

Life fitness is een merk wat al tientallen jaren de markt op het gebied van fitnessartikelen steunt. De meest geavanceerde producten om thuis je training te doen. Het portofolio is uitgegroeid tot het breedste assortiment. De missie van dit merk is om mensen steeds maar weer actief te houden. Techniek en ontwerp wordt op de juiste manier gerealiseerd en zorgt voor biomechanisch bewegen van de sportman/vrouw.

Life Fitness heeft de beschikking over tal van thuisproducten die bedoeld zijn om in de privéomgeving te gebruiken. De toestellen passen precies bij jou behoeftes.

De meest populaire producten zijn:

  • Loopbanden
  • Crosstrainers
  • Hometrainers

De loopband

Sinds 1991 zijn er meer dan een half miljoen Life Fitness loopbanden geproduceerd. Speciale banden voor in de thuissituatie, die betrouwbaar zijn en comfort bieden. Elke loopband beschikt over een speciaal schokdempingssysteem. Geschikt voor iedere effectieve work-out voor elk niveau sporter. Loopbanden van Life Fitness zijn er in een aantal uitvoeringen.

Platinum clubserie

De Platinum bied een ultieme fitnessbelevingen en biedt tal van mogelijkheden. Deze loopbanden kunnen worden vergeleken met de technologie en kwaliteit van loopbanden in fitnessclubs.

Club series + loopband

Een krachtige, gestroomlijnde loopband en even degelijk als alle fitness-producten van Life Fitness. Het schokdempersysteem zorgt voor duurzaamheid. Veel ruimte voor armbewegingen en de afstandsbediening is ingebouwd in de handvatten. Gemakkelijk te bedienen.

F1 Smart loopband

Een fantastische loopband voor de thuis, omdat deze band opklapbaar is. Garandeert jarenlang intensief gebruiken en het opklappen is super gemakkelijk. Kan opgeborgen worden in kleine ruimtes. Deze loopband onthoud gewenste hardloopsnelheden en de drie verschillende hellingshoeken. Het FlexDeck schoksysteem vermindert belasting van knieën.

De crosstrainer

Platinum

Deze crosstrainer biedt een overvloed aan trainingsopties. Dit zorgt voor motivatie. Een digitale hartslagmeter en polar-telemetrie laten de juiste intensiteit zien. Hier is echter wel een borstband voor nodig!

Elliptical crosstrainer

20 Jaar betrouwbaarheid zorgen voor de juiste innovatie en inzichten. Deze nieuwe generatie is krachtig en gestroomlijnd. En nog altijd even degelijk. Comfortabele total-body work-out met een lage belasting.

De E 1 crosstrainer

Een doeltreffend fitness apparaat voor de thuissituatie. De comfortabele, uitnodigende training geeft je de gelegenheid om voor 100% te trainen. En je doet al je trainingen met veel plezier, omdat de vloeiende beweging natuurlijk aanvoelt. Een nagenoeg stille bediening is ideaal voor thuis.

Hometrainers

Is het buiten nat en koud? Geen probleem! Je kunt toch een prima training te doen op een indoorfiets. Een soepel rit dankzij een functionele techniek.

IC 8 Power trainer

Speciaal voor de serieuze fietser. Maar ook een uitdagende krachttraining voor iedere sporter. Voelt als een echte triatlonfiets. Nauwkeurig stroomverbruik en door het ketting aangedreven vrijwiel, volledige controle over de versnellingen. Bied voor zowel intensieve intervaltraining als duurtraining veel mogelijkheden.

IC7 Indoor fiets

Een bekroonde indoorfiets met een gestroomlijnd ontwerp. Tweetrapsaandrijving en zeer nauwkeurige WattRate vermogensmeter. De WattRate TFT computer 2.0 is opnieuw voor deze fiets ontworpen. Ook de IC6 en 8 zijn voorzien van deze computer met snelle verbinding.

De IC6 Indoor fiets

Deze fiets heeft een volledig geïntegreerd TFT-scherm. De LED-display zit aan de voorzijde. Laat de individuele trainingsintensiteit van de gebruiker zien.

De computer heeft een helder, zelf aangedreven, volledig geïntegreerd TFT-scherm en een LED-display aan de voorkant, dat tegelijkertijd de individuele trainingsintensiteit voor de gebruiker en de trainer weergeeft.

Niet alleen de cardioapparaten van Life Fitness zijn fantastisch, ook krachttrainingstoestellen kunnen voor de thuissituatie aangeschaft worden. Diverse Home Gym apparaten bieden een grote diversiteit aan oefeningen voor het hele lichaam. Ruimtebesparende ontwerpen zijn gebruiksvriendelijk en zorgen voor correcte krachttrainingen.

Op de website vindt je een groot aantal krachttoestellen, o.a.,

  • G2 Home Gym
  • G4 Home Gym
  • G7 Home Gym

Allemaal fitnessapparatuur waar je ook daadwerkelijk wat mee kunt. Kijk voor alle informatie op de website.

Toegankelijk

De website van LifeFitness is gebruiksvriendelijk voor iedereen. Ook mensen met een handicap zijn volledig toegankelijk en wanneer je daar vragen over hebt kun je altijd de klantenservice benaderen met vragen over bijvoorbeeld de functionaliteit van fitnessapparaten. Feedback wordt altijd serieus genomen.

Ondersteuning

Kom je er niet uit of heb je problemen met het in elkaar zetten van bepaalde producten dan kun je altijd de gebruikershandleidingen downloaden. Ook wanneer je een los onderdeel nodig hebt kun je alle informatie en bestelmogelijkheden vinden op de website van Life Fitness.