Life Fitness Platinum Discover SE Lifecycle Hometrainer Arctic Silver

Mijn probleem met sporten is dat ik het over het algemeen als saai ervaar. Vooral in de sportschool. Oké, soms zetten ze wel de tv aan, maar meestal zijn dit programma’s die niemand echt interesseren. Het was even een investering, maar ik ben overgegaan tot de aankoop van de Life Fitness Platinum Discover SE Lifecycle Hometrainer Arctic Silver. Ik kan nu mijn televisie aansluiten op het schermpje van de hometrainer en mijn favoriete programma’s kijken, zonder dat ik mijn hometrainer voor de tv hoef te zetten. Naast tv kijken, kan je er ook mee op internet. Dus kijk ik meestal grappige youtube-filmpjes die niet te lang duren. Wanneer ik in een iets serieuzere bui ben, gebruik ik het scherm om te sporten. Het scherm heeft een landscape interactive training. Hierdoor is het net alsof ik echt op een fiets zit. Wanneer ik van de heuvel ga, wordt het trappen lichter. Wanneer ik echter de heuvel opga is het trappen geblazen! Ook mijn muziek van mijn telefoon kan ik aansluiten op het apparaat. Eigenlijk kan je er vrijwel alles mee. Het scherm is een touchscreen en heeft dus wel iets weg van een tablet wat het erg gebruiksvriendelijk maakt. Naast de voordelen die het scherm biedt, is deze hometrainer onwijs comfortabel. Geen zadelpijn dus! En doordat deze hometrainer je een goede houding aanmeet, is de druk op je knieeen minimaal. Dit zorgt ervoor dat je lekker lang en lekker veel kan sporten. Deze investering was het helemaal waard!

Veelgestelde vragen

Waarom ervaar je sporten in de sportschool als saai?

Over het algemeen worden de programma's op de tv in de sportschool als niet interessant ervaren.

Hoe heb je dit probleem opgelost?

Door de aankoop van de Life Fitness Platinum Discover SE Lifecycle Hometrainer Arctic Silver, waarmee je je tv kunt aansluiten op het scherm van de hometrainer.

Wat voor programma's kijk je tijdens het sporten?

Je kijkt je favoriete programma's op de hometrainer, of grappige YouTube-filmpjes die niet te lang duren.

Wat is het voordeel van het interactieve scherm tijdens het sporten?

Het interactieve scherm heeft een landscape trainingsoptie die de ervaring van fietsen realistischer maakt, met bijpassende weerstand bij heuvels.

Wat is er nog meer mogelijk met het touchscreenscherm van de hometrainer?

Je kunt ook je muziek vanaf je telefoon aansluiten op het apparaat en zelfs internetten.

Hoe wordt de houding en comfort tijdens het sporten verbeterd?

De hometrainer biedt een goede houding en comfort, waardoor zadelpijn wordt voorkomen en de druk op de knieën minimaal is.

Wat maakt de Life Fitness Platinum Discover SE Lifecycle Hometrainer het waard om te investeren?

Het scherm, de comfortabele ervaring, de interactieve trainingsopties en de mogelijkheid om je favoriete programma's te kijken maken het de investering waard.