Life Fitness Platinum Discover SE Lifecycle Hometrainer Arctic Silver

Mijn probleem met sporten is dat ik het over het algemeen als saai ervaar. Vooral in de sportschool. Oké, soms zetten ze wel de tv aan, maar meestal zijn dit programma’s die niemand echt interesseren. Het was even een investering, maar ik ben overgegaan tot de aankoop van de Life Fitness Platinum Discover SE Lifecycle Hometrainer Arctic Silver. Ik kan nu mijn televisie aansluiten op het schermpje van de hometrainer en mijn favoriete programma’s kijken, zonder dat ik mijn hometrainer voor de tv hoef te zetten. Naast tv kijken, kan je er ook mee op internet. Dus kijk ik meestal grappige youtube-filmpjes die niet te lang duren. Wanneer ik in een iets serieuzere bui ben, gebruik ik het scherm om te sporten. Het scherm heeft een landscape interactive training. Hierdoor is het net alsof ik echt op een fiets zit. Wanneer ik van de heuvel ga, wordt het trappen lichter. Wanneer ik echter de heuvel opga is het trappen geblazen! Ook mijn muziek van mijn telefoon kan ik aansluiten op het apparaat. Eigenlijk kan je er vrijwel alles mee. Het scherm is een touchscreen en heeft dus wel iets weg van een tablet wat het erg gebruiksvriendelijk maakt. Naast de voordelen die het scherm biedt, is deze hometrainer onwijs comfortabel. Geen zadelpijn dus! En doordat deze hometrainer je een goede houding aanmeet, is de druk op je knieeen minimaal. Dit zorgt ervoor dat je lekker lang en lekker veel kan sporten. Deze investering was het helemaal waard!