Life Fitness C3 GO Hometrainer

Ik heb nooit echt verstand gehad van sport, ik wist alleen dat het belangrijk was voor je gezondheid. Ik heb echter een paar maanden een abonnement gehad in een sportschool en had hier een personal trainer die mij het een en ander bijbracht. Ik was het uiteindelijk echter zat om elke keer te pendelen naar de sportschool en terug naar huis. Met de Life Fitness C3 GO is het echter alsof ik de sportschool in huis heb gehaald, inclusief de personal trainer! Er zijn behoorlijk wat trainingsprogramma’s om uit te kiezen waardoor de work-out lekker afwisselend blijft, ook al heb je maar één apparaat in huis. Wat ik vooral belangrijk vind is dat deze hometrainer aangeeft wat mijn niveau is, zodat ik weet of mijn conditie vooruit gaat. Ook wordt er een hartslagband meegeleverd. Hierdoor hoef ik dus niet constant de handvaten vast te grijpen om te zien of ik goed bezig ben. Het zadel is zeer comfortabel. Zeker wanneer je een langere work-out gaat doen, is dit geen overbodige luxe. Een bijkomend voordeeltje: toen ik de Life Fitness C3 GO bestelde, werd deze gratis voor mij gemonteerd. Aangezien ik twee linkerhanden heb was dit absoluut een service waar ik dankbaar gebruik van wilde maken. Ik kon de hometrainer plaatsen waar ik maar wilde aangezien hij niet aan de stroom hoeft. Je wekt namelijk je eigen stroom op tijdens je work-out! Lekker groen dus. Ik zou deze hometrainer aan iedereen aanbevelen. Ik ben er namelijk 100% tevreden mee.